tiistai 13. joulukuuta 2016

Ilman liivejä!!!

Vain isorintainen voi ymmärtää, miten inhottavaa on kulkea ilman liivejä mukana roikkuvien, painavien lylleröiden kanssa. Hyi, hyi, hyi. Siitä asti, kun rintani alkoivat kasvaa, en ole kauheasti ilman liivejä hengaillut. Ensin siksi, koska vihasin sitä, että ne alkoivat kasvaa. Myöhemmin siksi, että niiden kanssa oli todella inhottava hengailla ilman liivejä.

Mutta nyt! En tiedä, mitä tuossa edellisessä leikkauksessa tapahtui vai tuliko kehitys vain tähän samaan saumaan, mutta olen voinut hengailla jo pari ilta kotosalla ilman liivejä ilman minkäänlaisia särkyjä! Aikaa siihen meni lähes 2 vuotta, mutta lopulta se hetki tuli. Ehkä voin kesällä mennä olkaimettomalla topilla ilman särkyjä, jookosta kookosta?

2 kommenttia:

  1. Kurjaa että ihmiset tekevät tämmöstä. Mistä se muuten johtuu ettei kaikille isorintaisille tule lainkaan selkä niska tai hartiakipuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! Luulen, että kyse on pohjimmiltaan ruumiinrakenteesta, ryhdistä ja lihaskunnosta. Kahteen jälkimmäiseen voi vaikuttaa, ensimmäiseen onkin sitten vaikeampi vaikuttaa. Esimerkiksi oma sukuni on täynnä niskavaivaisia, ja äitini kuljeskelee ympäriinsä aina paksu huivi kaulassa jumeja estääkseen.

      Mutta eiköhän se kuitenkin viime kädessä ole se ryhti ja lihaskunto - ne eivät ole itselläni olleet ikinä erityisen hyvät :) . Nykyään tosin paljon paremmat, kun kehtaan seistä suorassa!

      Poista